Advokat i Tønsberg siden 2007

Jeg har flyttet inn i nye lokaler sammen med Advokatfelleskapet ThommasenSkagen i Tønsberg sentrum. Adressen er Møllegaten 9 med inngang fra Fayesgate. Det er bygget som DnB holder til i. Lokalene er lyse og trivelige og det jobber nå 9 advokater der.

Advokat Arild Almklov som står bak rettshjelpsadvokaten.no startet opp som advokat i Tønsberg i 2007. Før dette har jeg jobbet i forsikring og for erstatningsnemnda for voldsofre. Rettshjelpsadvokaten har siden holdt på med det som jeg kan best strafferett både som forsvarer og bistandsadvokat, erstatningsrett, trygderett og barnevern. Vi har bistått klienter i Tønsberg og resten av landet med både store og små saker innenfor disse og andre områder .

Min tanke er at advokatbistand skal være enkelt å få. Det skal være enkelt å komme i kontakt.

Jeg tror også på å komme ut til alle som sitter inne med spørsmål de ikke klarer å få svar på på egen hånd. På bloggen her vil jeg stadig komme med nye og nyttige artikler til hjelp og veiledning for alle som lurer på noe innenfor disse områdene.

Mange har spørsmål som de ikke finner svar på selv. Enten det gjelder når du har krav på forsvarer, hvem som har krav på bistandsadvokat, om du kan få besøksforbud, hva kan man få i voldsoffererstatning og mange andre artikler. Dersom du ikke får svar på det som du lurer på der er det bare å kontakte meg. Du er velkommen til å besøke meg i våre nye lokaler og jeg tilbyr alle gratis vurdering av sak. Ta kontakt her for fortelle oss om hva du lurer på.

Hilsen Advokat Arild Almklov rettshjelpsadvokaten.no

2 kommentarer om “Advokat i Tønsberg siden 2007

Legg til din

Hei! Velkommen til rettshjelpsadvokaten. Har du erfart noe lignende, vil jeg gjerne høre fra deg.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑