Omtale

Bilde for nyhetssaken om advokat almklov fra Aftenposten

23 år gammel vet han alt om livet i fengsel, men ikke noe om hvordan …

Aftenposten14. jul. 2018
Advokaten hans mener det var her det gikk galt. …. Christian Ådahls advokat, Arild Almklov, mener 23-åringen har tilbrakt for lang tid i fengsel, …

Barnehjemsbarn, ofre for seksuelle overgrep og krigsbarn dør mens de venter på erstatning fra Staten. Saksbehandlingstiden er opptil fire år.
– Det skjer at søkere dør før behandlingen av søknadene deres er avsluttet. Det er veldig uheldig når sakene tar så lang tid, sier rådgiver Arild Almklov til Dagsavisen.

Billighetserstatninga for samer som har tapt skolegang pga. krigen og fornorskninga er rett rundt hjørnet, forteller rådgiver Arild Almklov i justissekretariatet.

– Min klient har erkjent å ha vært med på å stjele fra fornærmede, men det var ikke meningen at det skulle utvikle seg til ran, forteller Arild Almklov, forsvareren til en av nittedølene.

Tre tenåringer forgrep seg seksuelt mot en utviklingshemmet kvinne

NRK24. mar. 2017
Hovedmannens forsvarer, advokat Arild Almklov, mener også at … Men det gjorde derimot retten i sin dom, understreker Almklov og legger til at …

Bilde for nyhetssaken om advokat almklov fra iTromsø

Ber om fengsel og ungdomsstraff for å ha filmet sex med …

NRK17. mar. 2017
Tenåringens forsvarer, advokat Arild Almklov, mente derimot at påtalemyndigheten ikke hadde oppfylt beviskravet for hans klient. For øvrig la …

Bilde for nyhetssaken om advokat almklov fra Gjengangeren

Pressen fikk ikke adgang

Gjengangeren5. mar. 2010
Politiadvokat Thomas Kragelund gjode det klart for 18 åringens advokat Arild Almklov at han ønsket at rettsmøtet skulle gå for lukkede dører.

Solgte narkotika – slipper fengsel

– Ute av miljøet

I tilståelsesdommen sa 19-åringen at han nå er rusfri og at han har brutt kontakten med det belastede miljøet. Han sa at han angret på de straffbare handlingene, og at han nå er motivert for fremtiden. Han skal ha støtte fra familie og venner, og en jobb som venter på ham.

Hans forsvarer, advokatfullmektig Arild Almklov, ba derfor om samfunnsstraff for sin klient.

 

Mafia stjal sykler i Norge: Vidar mistet sykler for 150 000 – og har ikke …

Dagbladet.no25. mai 2015
Advokatene Arild Almklov, Knut-Erik Storlykken Søvik og Ole Tom Røed representerer de tiltalte. Røed har ikke besvart Dagbladets anrop.

 

Mener sexlek endte med overgrep

Nettavisen8. jun. 2015
Arild Almklov er forsvarer for den ene av de to tiltalte tenåringsguttene. … bevise at han hadde tenkt til å gjennomføre voldtekt, sier Almklov.

Tre tenåringer forgrep seg seksuelt mot en utviklingshemmet kvinne

NRK24. mar. 2017

STRAFF: Tingrettsdommer Jan Arild Aaserud Pedersen har sammen med de … Hovedmannens forsvarer, advokat Arild Almklov, mener også at vurderingen er korrekt.

Arild Almklov
KORREKT: Tenåringens forsvarer, advokat Arild Almklov, mener at dommen er korrekt.Foto: Rune Jensen / NRK

– Den er langt ifra påtalemyndighetens påstand på fire års fengsel for min klient. De tok overhodet ikke hensyn til hans lave fungeringsnivå. Men det gjorde derimot retten i sin dom, understreker Almklov og legger til at klienten hans har tatt betenkningstid før han eventuelt anker saken.

 

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑